18 Nisan 2014 Cuma



3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Sayın İlgili,
    10 Mayıs 2014 tarihinde ilkini düzenlediğiniz AKADEMİ URLA toplantısına katıldım.Öncelikle böylesi bir organizasyonu hazırladığınız için sizi kutlarım.
    Toplantının ilk oturumunu izledim. Urlamız için oluşacak projelerin paylaşılması, ortaya konulması Urla için gerçekten çok anlamlı ve çok önemli.
    Sayın Prof. Dr Belgin Hoşsu ilk oturumu kapatmadan, ikinci oturumda öngörülen projelerin paylaşacağını söyleyince ikinci oturuma kalmayı uygun görmedim.
    Samimi olmak gerekirse proje paylaşımı için daha profesyonelce bir yaklaşım beklerdim.
    Şu an TPE tescilli ve Noter onaylı yedi projenin sahibiyim. Bu projelerimden biri dünyada ; diğerleri ise Türkiye’de tek ve ilk olma özelliğine sahip. Hak verirsiniz ki, düşünce hırsızlığının ve emeğe saygısızlığın yoğun yaşandığı ülkemizde herkesin içinde uluorta projemi anlatamam. Proje paylaşılacaksa, bu paylaşım daha profesyonelce olmalı.
    Örneğin, projesini paylaşmak isteyenlere form dağıtılabilir; formlar değerlendirilir, randevu verilerek, belediye içinde ikili görüşmeler programlanabilirdi. Bu çok daha amacına uygun, daha ciddi ve daha profesyonelce olurdu. “Zamansızlık” gerekçesi getirebilirsiniz ya da “yoğunluk”… Eğer “AKADEMİ URLA” nın misyonu ve vizyonu varsa ( ! ) hiçbir mazeret söz konusu olamaz diye düşünüyorum.
    Profesyonelce olduğu ve çalışıldığı sürece, her zaman AKADEMİ URLA’ya, Urlamız için gönülden destek vereceğimi belirtmek isterim.
    Saygılarımla
    Mustafa İNCE

    YanıtlaSil
  3. AKADEMİ URLA...Urla'ya yeni projeler kazandırılmak için başlatılmış bir adım ( ! ) Ama ne acıdır ki koskoca bir fiyasko. Belediyeler bu hantal çalışma sisteminden ve anlayışından kurtulamadığı ve kendini gerçek anlamda değişime uyduramadığı sürece bir "HİÇ" tir.
    AKADEMİ URLA ile ilgilenen çalışanlara iki kez gönderilen bir e-postaya yanıt verme gücü ya da zamanı bulunamıyorsa -ki bu geri bildirimdir.- koskoca bir fiyasko olduğu da gün gibi aşikardır.
    Saygılarımla

    YanıtlaSil